Cursos de català 2016 - 2017

Òmnium Catalunya Nord
Òmnium Catalunya Nord es responsabilitza d’organitzar cursos de català a diverses poblacions del país, en col·laboració amb associacions culturals i municipis.

Aquests cursos són oberts a tothom. Són de1 h 30 per setmana durant el període escolar que va del 1 d'octubre al 30 de juny. La participació és de 65 € per alumne a l'excepció del curs intensiu de la Casa de la Generalitat que val 100€. Al Centre de Formació de la Vila de Perpinyà (carrer Déodat de Séverac) l'ensenyament està organitzat en tres nivells.

Als pobles també es fa més d'un nivell quan hi ha prou inscrits.

A finals d'any escolar els alumnes que ho volen poden passar, a Perpinyà mateix, els exàmens de la Generalitat de Catalunya corresponent al nivells de “bàsic”, “elemental”, “intermedi” i “suficient”.

Els cursos de l'any 2016-2017 començaran a partir del 1 d'octubre. Si un d'aquests cursos us interessa podeu anar a assistir al primer curs i si us interessa el professor us inscriurà. Podeu també obtenir informacions de la manera següent:
– al municipi o a la institució col·laboradora (municipi o associació),
– adreçant-vos a Òmnium Catalunya Nord, sigui per carta (Òmnium Catalunya Nord, 23 avinguda del Liceu 66000 Perpinyà), sigui per correu electrònic: catalunyanord@omnium.cat Llista dels cursos de català assegurats per professors d’Òmnium Catalunya Nord, oberts al públic, en 2016-2017.


Per assabentar-se de la llista completa de tots els cursos (llocs i professors) fes un clic

Pour s'informer de la liste complète, en français, de tous les cours (lieux et professeurs) Cliquez