Òmnium Catalunya Nord es responsabilitza d’organitzar cursos de català a diverses poblacions del país, en col·laboració amb associacions culturals i municipis.

Aquests cursos són oberts a tothom. Són de1 h 30 per setmana durant el període escolar que va del 1 d'octubre al 30 de juny. La participació és de 70 € per alumne a l'excepció del curs intensiu de la Casa de la Generalitat que val 105€.

A finals d'any escolar els alumnes que ho volen poden passar, a Perpinyà mateix, els exàmens de la Generalitat de Catalunya corresponent al nivells de “bàsic”, “elemental”, “intermedi” i “suficient”.

Els cursos de l'any 2017-2018 començaran a partir del 1 d'octubre. Si un d'aquests cursos us interessa podeu anar a assistir al primer curs i si us interessa el professor us inscriurà. Podeu també obtenir informacions de la manera següent:
– al municipi o a la institució col·laboradora (municipi o associació),
– adreçant-vos a Òmnium Catalunya Nord, sigui per telèfon: 04.68.55.47.90, sigui per correu electrònic: catalunyanord@omnium.cat Llista dels cursos de català assegurats per professors d’Òmnium Catalunya Nord, oberts al públic, en 2017-2018.


Per assabentar-se de la llista completa de tots els cursos (llocs i professors) Fes un clic

Pour s'informer de la liste complète, en français, de tous les cours (lieux et professeurs) Fes un clic